
طرز تهیه خوراک صدف خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
طرز تهیه خوراک صدف
خوراک صدف یکی از انواع غذاهای دریایی و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک صدف در ادامه با سایت آموزشی گارنو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
صدف دو کفه ای | ۱ کیلوگرم |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
جعفری تازه | ۱ دسته کوچک |
ماء الشعیر | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه خوراک صدف
مرحله اول
برای تهیه خوراک صدف خوشمزه در ابتدای کار صدف ها را با آب سرد و برس سفت یا اسکاج سیمی به خوبی می شوییم تا کاملا تمیز و هر شن و خاکی که روی سطح صدف ها وجود دارد شسته و تمیز شود.
مرحله دوم
توجه داشته باشیم در صورتی که هنگام شستن، صدف باز، ترک خورده یا شکسته بود، به این دلیل است که صدف غیر قابل استفاده است و می بایست آنرا دور بیندازیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت متوسط می گذاریم.
مرحله سوم
حالا کره را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا کره کاملا ذوب شود. در ادامه سیر را به صورت ریز رنده کرده و به همراه نمک و فلفل قرمز به قابلمه می افزوده و تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود، سپس صدف ها را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا صدف را به خوبی تفت می دهیم، سپس ماءالشعیر را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم صدف ها به مدت ۵ دقیقه بجوشند تا باز شوند. پس از گذشت این زمان جعفری را می شوییم.
مرحله پنجم
در این مرحله جعفری را به صورت ریر خرد کرده و قابلمه اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا عطر جعفری آزاد شود. در نهایت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و صدف را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و سرو می کنیم. نوش جان.