طرز تهیه ترافل خرما

ترافل خرما یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مقوی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترافل خرما در ادامه با گارنو همراه باشید.

مواد لازم ترافل خرما
جو دو سر پرک ۱ لیوان
خرما ۲۰ عدد
مغز فندق ¼ لیوان
مغز بادام ¼ لیوان
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
عسل ۳ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل به مقدار کافی
گلبرگ محمدی به مقدار کافی
طرز تهیه خورش طلا کوله خوشمزه و مجلسی به روش اصیل گیلانی

طرز تهیه ترافل خرما

مرحله اول

برای تهیه ترافل خرما خوشمزه در ابتدای کار پوست و هسته خرماها را جدا کرده و به همراه جو دو سر پرک درون غذاساز می ریزیم. در ادامه فندق را همراه با بادام، پودر کاکائو و عسل به غذاساز اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد درون غذاساز را به خوبی میکس می کنیم تا کاملا یکدست و ادغام شوند، سپس از مواد ترافل به اندازه یک گردو درشت جدا می کنیم. در ادامه ترافل ها را در دست به صورت قلقلی فرم می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله ترافل ها را به دلخواه درون پودر نارگیل یا گلبرگ محمدی می غلطانیم تا سطح آنها را کاور کند. گارنو ترافل ها را به مدت ۱ ساعت درون یخچال گذاشته، سپس به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.