طرز تهیه بیسارا

طرز تهیه بیسارا , دستور پخت بیسارا به روش مراکشی

بیسارا یکی از انواع خوراک های خوشمزه و مقوی مراکشی است که با مقدار زیادی روغن زیتون و زیره سبز سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسارا در ادامه با سایت آموزشی گارنو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لپه باقلا زرد خشک ۲۵۰ گرم
سیر ۳ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب ۷۵۰ میلی لیتر
نمک و پودر چیلی از هر کدام ¼ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ اسفناج حرفه ای خوشمزه و مجلسی با خامه

طرز تهیه بیسارا

مرحله اول

برای تهیه بیسارا به روش مراکشی در ابتدای کار لپه باقلا را درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ شب درون آب بماند تا کاملا خیس بخورد. پس از گذشت این زمان یک قابلمه انتخاب می کنیم.

مرحله دوم

حالا آب را درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت زیاد گذاشته و اجازه می دهیم به نقطه جوش برسد، سپس لپه باقلا را آبکشی کرده و به همراه سیر له شده، نمک و پودر چیلی به قابلمه حاوی آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم لپه باقلا به مدت ۳۰ دقیقه به خوبی پخته شود. پس از گذشت این زمان بیسارا را درون غذاساز یا میکسر ریخته و با سرعت متوسط به خوبی میکس می کنیم تا بیسارا یکدست و یکنواخت شود.

مرحله چهارم

در ادامه بیسارا را درون ظرف مورد نظرمان ریخته، سپس روغن زیتون را به همراه پودر پاپریکا و زیره سبز روی بیسارا می ریزیم. در نهایت بیسارا را می توانید به همراه نان تازه در وعده صبحانه سرو کنید. نوش جان.