
دستور پخت ساندویج “میتلوف” با سوسیس
میتلوف با سوسیس یک غذای خوشمزه خارجیست که با ترکیب گوشت و سوسیس تهیه میشودک طرز تهیه “میتلوف” با سوسیس را در آشپزخانه نمناک ببینید.
مواد لازم برای میتلوف با سوسیس
- گوشت چرخ کرده :۵۰۰ گرم
- سوسیس تکه ای :۱۰۰ گرم (خرد شده)
- تخم مرغ آب پز :دو عدد (خرد شده)
- جعفری خردشده :نصف پیمانه
- پیاز رنده شده کوچک :یک عدد
- پودر نان :سه قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و کره :به میزان لازم

طرز تهیه میتلوف با سوسیس
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.
در مرحله اول دو عدد تخم مرغ را آبپز کرده و خرد کنید ، سپس گوشت را چرخ کرده و پیاز را رنده کنید.
در ادامه سوسیس و جعفری را خرد کرده و همه مواد را داخل کاسه ای بریزید و به آرامی مخلوط کنید.
نمک ، فلفل و پودر نان را هم افزوده و هم بزنید تا همه مواد مخلوط و یکدست شوند. قالب را با کره آب شده چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید و با پشت قاشق کمی فشره و صاف کنید.
قالب را داخل فر قرار داده و برای یک ساعت صبر کنید تا پخته و برشته شود.
میتلوف را در ظرف مورد نظر قرار داده و بعد از خنک شدن برش بزنید و با سبزیجات دلخواه و سس مورد علاقه سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد میتلوف
میتلوف جزو پیش غذا – اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
میتلوف را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
میتلوف ، طرز تهیه میتلوف با سوسیس
۱۱