
آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا خوشمزه و پفکی بدون خمیر مایه
خمیر پیتزا نوعی نان است که برای پایه انواع پیتزاهای مختلف استفاده می شود. در این آموزش یکی از کامل ترین روش های پخت نان پیتزا را برای شما عزیزان اماده کرده ایم، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم ۲ عدد خمیر پیتزا | |
روغن جامد | ۶ عاشق غذاخوری |
آرد | ۲ لیوان و نیم |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک | نوک قاشق مرباخوری |
بکنیگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه خمیر پیتزا
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با یک چنگال کمی مخلوط می کنیم تا بافت تخم مرغ ها به طور کامل باز شود سپس روغن جامد و نمک را به کاسه اضافه می کنیم و مجدا تخم مرغ ها را مخلوط می کنیم تا با نمک و روغن جامد یکدست شود.
مرحله دوم
در این مرحله آرد را دو مرتبه الک می کنیم و با بکینگ پودر مخلوط می کنیم. در ادامه شیر ولرم را به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم و پس از ان آرد را کم کم اضافه می کنیم و متداوم هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.
مرحله سوم
مواد را با دست خوب مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف به دست بیاید و دیگر به دست نچسبد. اگر خمیر چسبناک بود کمی دیگر آرد اضافه می کنیم تا زمانی که دیگر به دست نچسبد. در همین حالت خمیر را ۵ دقیقه با دست ورز می دهیم.
همچنین ببینید : آموزش کامل طرز تهیه پیتزا مخلوط خوشمزه و رستورانی
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر را داخل یک قابلمه قرار می دهیم و روی درب آن را با یک پارچه تمیز می پوشانیم سپس قابلمه را در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند. پس از گذشت یک ساعت خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم.
مرحله پنجم
روی یک سطح صاف کمی آرد می ریزیم و دو تکه خمیر را به صورت جداگانه با وردنه صاف می کنیم و درون قالب های پیتزا قرار می دهیم. قالب ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فری که با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار می دهیم تا نیم پز شوند.
مرحله ششم
پس از گذشت ۱۵ دقیقه خمیرهای پیتزا را از فر خارج می کنیم و در صورت تمایل روی آن مواد مورد نظرمان را می ریزیم و مجددا در فر قرار می دهیم. می توانید خمیر پیتزا را هم به همان شکل درون کیسه فریزر قرار داده و در فریزر نگهداری کنید.
نکات تهیه خمیر پیتزا
بهترین آرد برای خمیر پیتزا
آردی که آشپزهای معروف و حرفه ای برای پخت خمیر پیتزا توصیه می کنند آردهای مخصوص شیرینی پزی می باشد، دلیل این امر این است که آرد های شیرینی پزی بافت نرم تری نسبت به آردهای نانوایی دارد و خمیر پخته شده با آرد شیرینی پزی تردتر و خوشمزه تر می شود.
۴.۸
۱۰